Jongerenwerkers

Wie had dat kunnen denken. Maar donderdag 7 maart was het dan toch zo ver! De zoutfabriek is geopend. De gloednieuwe jongereninloop in Bergen op Zoom voor alle jongeren vanaf 12 jaar.
En in een schitterende ruimte aan de Blokstallen 3, dus niet ver van de scholen. De zoutfabriek is het resultaat van de samenwerking Youth for Christ met de drie samenwerkende Brabantse Wal-gemeenten. Frenk-Lino van Dijke mocht het lint doorknippen, waarmee de opening een feit was. De zoutfabriek is elke woensdag- en donderdagmiddag open van 13.00 - 16.00 uur voor alle jongeren, kerkelijk of niet kerkelijk. We wensen Ferry Wesdorp en Emily van Hoepen heel veel succes toe. Meer informatie: www.brabantsewal.yfc.nl

 
Lees meer 

Jeugd

ACTIVITEITEN VOOR JEUGD EN JONGEREN.
Een keer in de maand is er tijdens de kerkdienst een jeugdzondag (m.u.v. de zomervakantie), afwisselend in Nieuw-Vossemeer en in Halsteren. Hier zijn zowel kinderen als jongeren van harte welkom om te luisteren naar een Bijbelverhaal, te praten, te knutselen of een spel te spelen.
Regelmatig organiseren we samen met andere kerken een bijzondere viering, zoals de VOL kerk (vieren op locatie, speciaal voor de jongste kinderen met hun ouders) en een viering voor jongeren.
 
Lees meer 
Jongeren Matinee

Jongerenband Brabantse Wal

Jongerenband Brabantse Wal
Woensdagavond Muziekactiviteit.
Vanaf 20 maart is er elke woensdagavond een muziekactiviteit in de Zoutfabriek! Door het initiatief van vrijwilliger Bram de Laater is er een muziekgroepje opgezet. Nu al is de groep groeiende, want naast piano, gitaar, klarinet en zang zijn er nu twee extra zangtalenten bij gekomen!
De activiteit is van 17:00 uur tot 20:00 uur.
Eerst wordt er samen gegeten en daarna gaat het musiceren van start. Samen eten en muziek maken geeft verbinding, het brengt mensen bij elkaar en komen mensen nader tot elkaar. Houd jij ook zo van muziek maken? Kom er gezellig bij! Je kunt je aanmelden door te appen naar 06-25494235 (Emily).
Lees meer