Bezoekwerk

In eerste instantie bezoeken de wijkbezoekers de gemeenteleden. Tevens verrichten zij hand- en spandiensten in de wijk. De wijkbezoeker bespreekt periodiek de bijzonderheden in het wijkteamoverleg. 
Lees meer 

Inloopochtend Halsteren

Iedere derde woensdag van de maand wordt er een ontmoetings-/inloopochtend georganiseerd in De Baak, achter de Sint-Martinuskerk te Halsteren.
 
Lees meer 
Test

Pastorale Raad

De kern van pastoraat is omzien naar elkaar in de naam van Christus. Het is de hulp die we elkaar bieden om de weg met God te gaan, in alle omstandigheden van het leven.
 
Lees meer 

Wijkteams

De kerkelijke gemeente Halsteren - Nieuw-Vossemeer is verdeeld in 5 wijken. Per wijk is een wijkteam actief, dat samen met de wijkdiaken dienstbaar is aan de leden van onze gemeente in de betreffende wijk. 
 
Lees meer 

Avondmaal

6 keer per jaar vieren we het Heilig Avondmaal in onze kerken. Voor gemeenteleden die niet (meer) in de gelegenheid zijn om deel te nemen op de zondagmorgen, kunnen in overleg met de ouderling of predikant het Heilig Avondmaal thuis ontvangen. Het wordt op prijs gesteld dit minimaal 3 weken van te voren aan te vragen. 
Lees meer 

Geboorte en dopen

Bij de geboorte van een kindje ontvangt de kerkenraad hiervan graag bericht. In de eerstvolgende kerkdienst lichten wij de gemeente over de geboorte in. 
Een wijkbezoeker neemt contact op voor een bezoekje. Tijdens dit gesprek kunnen de ouders hun eventuele wens tot dopen kenbaar maken, waarna de predikant contact met de doopouders opneemt.

 

Overlijden en Rouwdiensten

Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met de predikant of de ouderling. De predikant verleent, indien gewenst, pastorale ondersteuning. In overleg worden afspraken gemaakt over de rouwdienst in een van de kerken of in de aula van het Crematorium. Het overlijden van gemeenteleden wordt genoemd op de eerstvolgende zondag tijdens de kerkdienst.
Lees meer 

Trouwdienst

Gemeenteleden die hun huwelijk willen laten inzegenen, kunnen contact opnemen met de predikant of ouderling. De predikant zal de coördinatie van de huwelijksdienst op zich nemen. Voor deze dienstverlening is een vergoedingsregeling van toepassing. (voor meer informatie klik hier)
Lees meer 

Contact

Predikant: ds. Marina van der Zwaag-de Haan tel. (06) 23697249
e-mail: 
m.zwaaghaan@hetnet.nl

Scriba: Gea Ros-Peters
tel. (0164) 230588 / (06) 12228651
e-mail: scriba@pghnv.nl

Contactpagina ..

Kerkdiensten terugkijken

liturgie 19 mei liturgie 12 mei 
liturgie 5 mei  
liturgie 28 april 
         

Agenda

Wijkteamoverleg

wo 22 mei 2024 om 14.00 uur

Handwerkclub "De Baak"

do 23 mei 2024 om 14.00 uur

Gemeenteavond

wo 29 mei 2024 om 20.00 uur

Open Kerk

za 01 jun 2024 om 11.00 uur

Nieuwsbrief jongereninloop 'De Zoutfabriek'

Nieuwsbrief BW maart 2024.


Website bijdrage

Berichten voor de website aanleveren of wijzigingen doorgeven? Mail dan naar: pghanv@gmail.com

Test